Berentei Általános Iskola

Támop kupa ötből 4!

Idén, 2015. május 19-én rendeztük meg immár ötödjére a TÁMOP kupát, a Don Bosco és az ormosbányai iskola részvételével Berentén. 3 csapat mérte össze erejét felsős labdarúgásban és internetes honfoglaló versenyben.
A részletek:
A felsős lányok focicsapata magabiztos győzelmet aratott az Ormosbánya csapata felett. 
A felsős fiúk ugyan kikaptak a Don Bosco csapatától, de az ormosiakat legyőzték. A berentei gyerekek szurkolása és biztatása óriási erőt adott a játékosoknak. A mérkőzéseket Mencsik Gyula tanár bácsi vezette le, természetesen hiba nélkül. Amíg a focimeccsek zajlottak a műfüves pályán, addig a tanárok sem tétlenkedtek, hiszen külön termekben digitális tábla mellett küzdöttek a Honfoglaló verseny idei megnyerésén. Habár a játék szoros volt, ha hajszállal is, de a berentei tantestület bizonyult a legjobbnak. Ebből adódóan 2015-ben is Berentén maradt a TÁMOP vándorkupa (már negyedjére), amelyet büszkén fogunk mutogatni még legalább egy 1 évig, vagy akár tovább is…
Aki ezt a cikket elolvasta és egy emailt küld a megfejtescooltura freemail-es címre egy 500 Ft-os vásárlási utalványt nyerhet, ha neki kedvez a szerencse. A beküldési határidő: május 31, vasárnap. Sorsolás: június 1, hétfő. A nyertest emailben értesítjük.

A csapat tagjai:

Felsős foci fiú:
Haga Roland
Tari Bence
Vígh Imre
Balogh Barnabás
Lipták Szabolcs
Vas Krisztián
Danó Zoltán
Csóka Szilárd


Felsős foci lány:
Bodnár Fanni
Kádár Katalin
Rácz Antónia
Zvelihár Cintia
Gyenes Enikő
Horváth Kimberli
Illyés Viktória
Varga Marianna
Kvaszta Vanda

Felkészítő pedagógusok: Ködmön Éva és Mencsik Gyula


Külön köszönet Ködmön Éva főszervezőnek és valamennyi segítőnek, résztvevőnek és szurkolónak, hogy ezt a napot felejthetetlenné varázsolták!

HP

vissza a hírekre